Varberg Tømrer har været din tømrer siden 2011

Varberg Tømrer & Ejendomsservice er et tømrerfirma med udlærte tømrer med mere end 30 års erfaring inden for tømrerfaget.

Hos os sætter vi vores kunder i centrum, og det er altafgørende at de opgaver vi løser er til kundens fulde tilfredshed. Vi er selv med hele vejen fra beslutningen tages til den sidste finish af projektet. Det er vigtigt for os at vores kunder føler sig trygge, vejledt og får leveret lige nøjagtig det de ønsker – og lidt til.

Vi går gerne et ekstra skridt for at vores kunder får en super oplevelse og ikke mindst det bedste håndværk. Vi har eksisteret siden 2011 og udført tømrerarbejde for over 400 private- og erhvervskunder.

Hos os er service en ydelse, der følger med, når vi udfører vores arbejde – sammen med kvalitet, fleksibilitet og kundefokus er det vores vigtigste værdi.

Vi samarbejder kun med partnere, vi kan stå inde for – både hvad angår kvalitet og leveringstid.

Ring eller skriv til os hvis du har ønsker om til-og ombygning, nye vinduer og døre eller måske en forsikringsskade – så tager vi en snak om det – det koster ikke noget at spørge. Og vi kan finansiere dit projekt til meget fordelagtige vilkår. Vi kører i det meste af Østjylland.

Varberg Tømrer

Varberg Tømrer & Ejendomsservice er medlem af Byg Garanti ordningen

Det sikrer dig som forbruger mod eventuelle fejl og mangler.

Byg Garanti er et økonomisk sikkerhedsnet for dig som forbruger, hvis der er fejl og mangler ved det arbejde, som er aftalt med en byggevirksomhed i Dansk Byggeri. Ordningen dækker med op til 150.000 kr. inkl. moms pr. byggesag. Efter arbejdet er færdigt, dækker garantien i op til tre år for synlige fejl og op til ti år for skjulte fejl og mangler

Du kan læse mere om Byg Garanti ordningen her.

Varberg Tømrer er medlem af Byg Garanti ordningen