Vi tilbyder…

Varberg Tømrer og Ejendomsservice løser en lang række opgaver indenfor tømrerfaget.

Skal du have lavet en tilbygning, trænger du til nye vinduer eller døre, nyt tag eller skal du have bygget om? Vi kører i det meste af Østjylland.
Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud.

Til- og Ombygninger - Varberg Tørmer

Til- og Ombygning

Står du og mangler et ekstra værelse, et badeværelse eller måske en helt etage? Eller skal du blot have opsat nye lofter, laveten carport eller et skur?

Uanset om det er en stor eller lille til- eller ombygning, kan vi hjælpe. Vi kommer gerne med forslag til indretning og hvordan ombygningen bedst tager sig ud. Hvis køkkenet er modent til udskiftning, er det måske tid til at overveje, om du samtidig skal lave nogle tiltrængte ændringer i vægge og rumfordelingen, som vil gøre boligen mere brugbar i forhold til dine behov. Er taget modent til udskiftning, er det måske nu, du skal overveje muligheden for at etablere beboelse i loftsrummet.

Vi laver alt i til- og ombygninger og kan råde og vejlede dig i lovgivning og regler. Det vigtigste for os er, at du får lige den løsning du ønsker og at du er tryg hele vejen.

Nye vinduer og døre

Står dine gamle vinduer til en udskiftning? Så kan vi hjælpe dig – vi udskifter hurtigt, nemt og billigt. Vi samarbejder med kvalitets leverandører, der kan leverer de rigtige vinduer – både på standard og special mål – indenfor kort tid.
Få vinduer fra alle de kendte mærker: Outrup, Velfac, Velux, Outline, KPK, STM, Rationel og Ideal Combi.

Nye vinduer og døre optimerer energiforbruget i din bolig og forbedrer dit varmeforbrug markant, og øger dit hus værdi.

Vi kommer selv ud og måler op GRATIS og giver dig den bedste rådgivning, så vi sammen finder, den bedste løsning til dig og dit hus.

Vinduerne fås i mange varianter som de klassiske fyr og maghoni og den moderne træ/alu. Om det er dannebrogsvinduer, vinduer med sprosser eller de helt enkle topstyrede vinduer klarer vi det hele.

Nye vinduer/døre - Varberg Tømrer
Nyt tag - Varberg Tømrer

Nyt tag

Vi har mange års erfaring i udskiftning af etanittage, tegltage, ståltage og tagpap. Vi sikrer dig et ordentligt håndværk og produkter i topkvalitet, der passer til dit hus og holder i rigtig mange år fremover.

Husk at en udskiftning af dit gamle tag og tagrender vil holde i mange år og forøge dit hus´s værdi. Der kan være penge at spare til varmeudgifter ved at få lagt nyt tag og få ny isolering, som vil forøge værdien af din bolig.

Når vi udskrifter dit tag er følgende oftest med i prisen: Nyt tag efter ønsket type samt nye stern, Opstilling og nedtagning af stillads, Demontering af gammelt tag og stern, Opretning af spær, Efterisolering, Evt. nyt undertag hvis producenten af den ønskede tagtype foreskriver det, Montering af klemlister og lægter, Montering af nyt tag, Nye zink tagrender og nedløbsrør samt diverse tilbehør samt Oprydning og bortskaffelse af eget bygeaffald.

Montage

Varberg Tømrer lavet alt indenfor montage arbejde.

Skal du have monteret butiksinventar, bygget en messestand eller monteret solafskærmning klarer vi også det.

Vi tilbyder montage arbejde for både private og erhverv.

Alt i montage - Varberg Tømrer
Forsikringsskader - Varberg Tømrer

Forsikringsskader

Har du uheldigvis været ude for et uheld på dit hus – indbrud, vandskade, stormskade eller en anden form for forsikringsskade, kan vi hjælpe dig med udbedring af skaden.

Vi hjælper dig hele vejen igennem processen sammen med dit forsikringsselskab og taksator, så du kan få dit hus tilbage som det var før.

Hvis du har en forsikringsskade udarbejder vi gerne et tilbud på din skade som du kan tage tilbage til dit forsikringsselskab.

Erhverv/Service

Har din virksomhed eller boligselskab brug for en hustømrer? Så kan Varberg Tømrer og Ejendomsservice hjælpe dig.

Vi kan stå for alt eller dele af den indvendige og udvendige vedligeholdelse af dine bygninger og grønne arealer.

Desuden løser vi også mange serviceopgaver for husbyggerfirmaer.

Erhverv/Service- Varberg Tørmer